O nas

ZGODOVINA na kratko... družinsko podjetje "ME-PLAST" je nastalo leta 1985 kot popoldanska obrt za brizganje termoplastov, od tukaj izhaja ime podjetja, saj začetek začrtane poti je bil tehnične narave, in sicer kot proizvajalci plastike. Zgolj v vednost, zlasti za mlajše generacije : to so bili za podjetniško in inovativno naravnane ljudi izredno težki svinčeni časi.Počasi, z vztrajnostjo in veliko samoiniciativnosti smo si tekom let nabirali izkušnje, pridobivali prepotrebno znanje in širili ter razvijali tako proizvodni kot prodajni program. Danes uspešno poslujemo tako na domačem kot tudi tujih trgih.

VELEPRODAJA artiklov za proizvodnjo oblačil: Ukvarjamo se z grosistično prodajo artiklov za proizvodnjo tekstilnih oblačil, specializirani smo tudi za tehnično zahtevnejše zahteve kupcev pri izdelavi oblačil,  PROIZVODNJA zajema izdelavo naprav za montažo jeans gumbov, stiskačev, rinčic itd.  Ročne, nožne in pnevmatske stiskalnice odlikuje vrhunska kakovost, inovativni pristop pri sami izdelavi s ciljem, da je stiskalnica končnemu uporabniku čimbolj učinkovita pri montaži; ob uporabi najmanjše možne sile/moči.  Strankam nudimo svetovanje ter tehnično podporo in asistenco, poleg seveda visoko kakovostnih izdelkov, od katere ne odstopamo.

Leto 2004: ODPREMO trg. TARGET v Ljubljani : V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC imamo trgovino s POZAMENTERIJO,  v etaži hale EMPORIUM, kjer obiskovalci lahko izbirajo med več kot 5.000 različnimi izdelki za USTVARJALNO-KREATIVNO-ŠIVILJSKO USMERJENE DUŠE. Poleg tega nudimo tudi ŠIVILJSKA POPRAVILA ter SPECIFIČNE STORITVE MONTAŽE razne kovinske galanterije: zakovice, stiskači, rinčice, jeans gumbov, zamenjava KLJUČKOV na zadrgah in še marsikaj... 

Leto 2011: ODPREMO na dolenjskem v Trebnjem franšizno trgovino TARGET - šiviljstvo ANNI Anica Makše s.p. s podobnim programom kot v Ljubljani: vse za šiviljstvo, šiviljska popravila in šivanje po meri. VABLJENI, da nas obiščete, z veseljem se bomo potrudili izpolniti vsako vašo željo.

BRIZGANJE TERMOPLASTOV in ORODJARSTVO: Naša prvotna začetna dejavnost je bila proizvodnja, katero smo tekom let razširili, izpolnjevali in se tehnično nenehno izobraževali. ORODJARSTVO in KOVINOPLASTIKA ter IZDELAVA CELOTNEGA IZDELKA OD ZASNOVE, RAZVOJNEGA PROCESA DO KONČNE IZVEDBE. Storitve nudimo v obliki projektiranja za izdelavo raznih tehnično zahtevnih orodij ter obsežnih naprav in celotnih strojev. Razlog za uspešnost in rast podjetja je rezultat nenehnega vlaganja v razvoj, pri katerem je naše osnovno vodilo zadovoljiti kupca z znanjem in izkušnjami pridobljenimi skozi različne projekte. NOVA SPLETNA STRAN za PROIZVODNI del podjetja je v izdelavi: kmalu ON-LINE - v nastajanju !   

Želja, da bi našim strankam čimbolj ugodili nas je pripeljala do zelo bogate izbire artiklov za tekstilno industrijo. Z izpolnjevanjem pričakovanj in zahtev kupcev ter doseganja njihovega zadovoljstva nam uspeva nuditi različnim strankam "vse na enem mestu", kar je tudi naš primarni cilj, saj jim s tem olajšamo delovni proces in poskrbimo za hitro dobavo ter visoko kakovost naših izdelkov in storitev.

VIZIJA podjetja je širjenje na tuje trge, saj je današnja globalizacija prinesla s seboj ponudbo celega sveta v praktično vsako vas, kar pomeni, da če dandanes nisi SPECIFIČEN, DRUGAČEN, POSEBEN - boš v tujini izredno težko DOLGOROČNO USPEL. Vse to nas nenehno MOTIVIRA, da dosegamo vedno večjo razpoznavnost na nasičenih in tehnično zahtevnih trgih EU ter širom sveta.