Handarbeit & Hobby Köln marec 2019

Z veseljem vas obveščamo, da smo bili letos konec meseca marca prvič prisotni na sejmu H + H Cologne.

Dogodek je namenjen kreativno naravnanim ljudem, ki se profesionalno ukvarjajo s proizvodnjo ali prodajo tekstilnih izdelkov, velik poudarek je zlasti na področju ustvarjalnosti. Glavni delež  razstavnih prostorov so podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo VOLNE, BOMBAŽNIH PREJ, MODNIH DODATKOV, kot so gumbi, sukanci, trakovi ipd. Sejem je absolutno prava “paša za oči”, saj pravzaprav predstavlja višek kreativnosti glede predstavitve lastnih prodajnih programov.

Gre za zmes čudovitih barv, modni asortimani izdelkov, ki se medsebojno absolutno ujemajo v nekakšno “modno poezijo”. Vsekakor PRIPOROČAMO OGLED.

Z udeležbo smo bili zadovoljni, izkazalo se je precej zanimanja tudi za naš proizvodni program, ki je bolj tehnično usmerjen, gre namreč za ročne in pnevmatske naprave za MONTAŽO vseh kovinskih avtomatskih gumbov od netov do zakovic itd., ki se uporabljajo v vsaki tekstilni delavnici oz. podjetju.

Vsekakor so sejemski nastopi vedno zelo zanimivi in koristni, zahtevajo pred-priprave in precejšnjo hitro odzivnost nemudoma po zaključenem dogodku. Za uspešno konkretizacijo po zaključenem sejemskem nastopu je potrebno slediti nekaterim pravilom, ki jih tovrstne prireditve zahtevajo, da dosežemo oz. se vsaj približamo ciljem, ki smo si jih  zadali. Celoten proces, poleg vsega naštetega, zahteva določen čas, čas, na katerega se žal ne da vplivati; ravno zato se enkratna udeležba na sejmih nikakor ne obrestuje. V nastope je potrebno vlagati daljše časovno obdobje kar pripomore tudi k vedno večji razpoznavnosti podjetja.

novice-slika