Munich Fabric Start jan.2019

Individualni nastop na sejmu Munich Fabric Start v Nemčiji januarja letos je bil sofinanciran s strani RS in EU sklada za regionalni razvoj

Podjetje ME-PLAST KOZINA d.o.o. se je v zadnjih dveh letih trikrat udeležilo sejemskega nastopa na dogodku MUNICH FABRIC START v Nemčiji, ki ga organizirajo dvakrat letno. Letošnji sejemski nastop je potekal od 29.01. do 31.01.2019.

Na sejmu se predstavi okrog 1.000 podjetij iz več kot 38 različnih držav sveta iz tekstilne industrije. Področja so različna od proizvajalcev MODNIH DODATKOV (proizvajalci tkanih našitkov, sukancev, trakov, stiskačev, plastičnih dodatkov – sponk, regulatorjev ipd. do pestre ponudbe materialov oz blaga iz Turčije, Daljnega vzhoda, Azije). Sejem je namenjen izključno obiskovalcem iz tekstilne branže (modni oblikovalci, proizvajalci tekstilnih oblačil, usnjarska ind. ipd.)

Nastop sejma se je izkazal za učinkovitega za prodor na tuje trge, zato smo se odločili nastope ponoviti. V dobi, ko je postalo vse virtualno, so sejemske udeležbe vedno bolj privlačne in učinkovite. Le tako uspeš zgraditi nove poslovne kontakte, korak za korakom; tujina te spoznava in z resnim in odgovornim delom si tako uspeš počasi zagotoviti svoj položaj na tujih trgih, kjer je prisotna vsa globalna konkurenca.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v l.2019-2022. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj www.eu-skladi.si

novice-slika